ReferenciaMunkáink

Tekintse meg ezt a kis ízelítőt eddigi munkáinkból.

Profi csapatunk nem csak mobilépület kivitelezésében jeleskednek. Vállaljuk egyedi, személyreszabott bútorok elkészítését is, így biztosan az igényeinek megfelelő végeredményt fog kapni.

Ha Ön is hasonlót szeretne, vagy egyedi igénye van, kérjen árajánlatot!

Árajánlat kérés

Hétvégi mobilház

Ez a mobilépület hétvégi házként és vendégházként funkcionál egyben. Nyáron egy kerti nappalival és medencével kiegészítve tökéletes kikapcsolódást nyújt. Egy kis pancsolás és napozás után jól esik bemenni a légkondicionálóval hűtött mobilépületbe. Ráadásul kitűnő lehetőség a vendégek elszállásolására is, hiszen minden megtalálható benne, ami a mindennapi élethez kell.

Mobilépület: iroda pince lejáróval egybeépítve

Különleges kombinációval készült ez a mobilépület, hiszen egy régi pincelejáró eltakarása/felújítása és egy mobil iroda lett egyszerre elkészítve ebben a projektben egy vázzal megoldva. Nem mindennapi, de mégis nagyszerű megoldás arra, hogy az udvar felfrissüljön és még praktikusabb legyen. A mobil irodában még egy tea konyha is helyet kapott, így minden adott a produktív munkavégzéshez.

Tárgyalónak készített mobilház (madárlesnek kialakított tetővel)

Egy átlagos projektnek indult, de az egyedi bútorozással és különleges tetőkialakítással ez a mobilépület is személyreszabott és különleges lett. Egy világos mobil iroda volt az alap koncepció, mosdóval és teakonyhával. De egyedivé teszi a mobilházat, a madárlesnek kialakított tető és az asztalosműhelyünk által elkészített epoxy betétes íróasztal, a hozzá illő bútorok és az egyedileg gyártott lámpa.

Így készült a galambpanziónak készített mobilépület

Egy különleges kérés, sok munka és sok fa. Így valósult meg ez a galambház. Galamb biztos rácsozással, keltetőkkel, és szobákkal lett igazán praktikus a mobilház. Szárnyas lakói itt biztonságban élhetnek, gyakorolhatnak és nevelhetik kisgalambjaikat.

Mobil iroda készülőben

Ez a mobil iroda egy család kertjében kapott helyet, így a dolgozószoba a házon kívül található. Igazán jó megoldás arra, hogy ne legyenek zavaró körülmények a folyamatos home office-ban.

Könnyűszerkezetes családiház

Egy 6,5m x 7,5m-es otthont készítettünk, amely tágas nappalit és kényelmes méretű helyiségeket kapott. Különlegessége, hogy egy dombra épült. A lépcsőt is a Haniga csapata tervezte és készítette.

Ha megtalálta amit keresett, vagy pont, hogy nem találta meg azt, ami Önnek kell, keressen minket bizalommal, hiszen a mobilházak egyedileg készülnek, nem sablonok, vagy előre legyártott blokkok alapján. Segítünk álmai mobilházának megvalósításában!

Ha pedig első körben csak az árainkról érdeklődne, ezt is megteheti az Áraink oldalon.