Így készült a hétvégi mobilház

Mobilház, faház, mobilnyaraló, hétvégi mobilház, Haniga group, relaxhome, mobilház, könnyűszerkezetes ház, mobil iroda, mobilnyaraló, iroda, nyaraló, ház, faház

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan készült ez a hétvégi mobilház. Ennél a projektünknél is minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozott szakmunkás csapatunk.

Mobilházaink faszerkezettel és alapokkal készülnek, ahogy ez a hétvégi mobilház is. Ahogy ennél a munkánknál is látszik, nem kell beton alap a stabil szerkezet eléréséhez. Az ingatlan tüskés alapokon áll, és így is rendkívül stabil.

A szigetelésre és párazárásra is gondosan odafigyelünk, így nem kell félni az időjárás viszontagságaitól. Ez a mobilház egy teljesen funkcionális házikó, amelyben 1 hálószoba, 1 fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali kapott helyet. A nappaliban 2 nagy ablak és egy teraszajtó még tágasabbá és világosabbá teszik a teret. Az előkészületeknél arra is odafigyeltünk, hogy milyen háztartási és elektronikai eszközöket fognak majd használni, így kiállásokból és konnektorokból sincs hiány.

A további nyílászárók általános méretűek, így gondoskodnak a privát szféra megőrzéséről. A helységek tolóajtókat kaptak így is helyet spórolva. Habár egy nagy gardróbszekrény és kényelmes zuhanykabin is elfért a mobilházban.

A bútorozása is általunk készült. Ha minőségi bútorokra vágysz, látogass el a HanigaBútor oldalára!

Csapatunk lelkiismeretesen, odafigyeléssel készíti a mobilházakat, mobilirodákat és mobilnyaralókat, mivel szeretnénk, hogy hosszútávon, gondtalanul élvezhesd az ott eltöltött időt. Ha kíváncsi vagy további munkáinkra, vagy ennek a mobil hétvégi háznak az elkészült állapotára és a berendezésére, referenciáink között megtalálod. Ha pedig megtaláltad, amit kerestél, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot vagy kérj ajánlatot!