Relaxhome mobilházak, mobilház, mobilházak, mobilház árak, Haniga group, relaxhome, mobilház, könnyűszerkezetes ház, mobil iroda, mobilnyaraló, iroda, nyaraló, ház, faház
Haniga group, relaxhome, mobilház, könnyűszerkezetes ház, mobil iroda, mobilnyaraló, iroda, nyaraló, ház, faház

A Relaxhome mobilházak mögött álló cég

a Haniga Group több, mint 20 éve a piacon

A Haniga Group csapata több, mint 20 éve fejleszti építőipari megoldásait és eszközparkját. A csoport mögött álló cég, a Haniga-Bau Kft. teljeskörű megoldásokat szállít az építőiparban.

Főbb területeink minőségi bútorok elkészítése, mobilházak építése és szennyvízkezelési- és esővíz hasznosító rendszerek kiépítése.

A Relaxhome mobilházak

tervezéstől a kivitelezésig profi kezekben vannak

Tekintse meg referenciáinkat az eddig elkészült mobilházainkból. Mindegyik mobil épület gondos tervezés eredménye, így teljesen igazodnak a felhasználók igényeihez. A kivitelezés is teljes precizitással történik, hogy tartós és minőségi mobilházakat adhassunk át megrendelőinknek, amik akár otthonukul szolgálhatnak.

Relaxhome mobilházak teljes kivitelezéssel

Lehetőség van teljeskörű kivitelezésre, ami magában foglalja a mobilház komplett bútorozását is. Ez a kulcsrakész kivitelezésen már túlmutat, mivel teljes mértékben személyre szabott bútorokat készítünk. Így az űrlap kitöltésével tud egyedi árajánlatot kérni. Ha csak az egyedi bútorok elkészítése aktuális most, jelenlegi ingatlanjába, akkor tekintse meg asztalos műhelyünk kínálatát is.

Ha pedig ötleteket szeretne gyűjteni vagy szeretné megtekinteni eddigi munkáinkat, nézzen szét oldalunkon, és tekintse meg kínálatunk egy részletét. Illetve tekintse meg további munkáinkat is a haniga.hu oldalon.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 70 450 5026
Email: info@haniga.hu
Iroda: 2209 Péteri, Ady Endre utca 14.

Illetve a kapcsolati űrlapon

Árajánlatot kérek
@haniga_csapat

Relaxhome könnyűszerkezetes házak személyreszabottan #relaxhome #mobilház #faház #otthon #home #relax #ház #építés

♬ Relax, Take It Easy – Unklfnkl


Székhelyünk